Ermitaj Malin caută 2 voluntari! (perioada + – 18 mai – 6 iunie)

Vrei să ajuți permacultura în România și eco-proiectul “Ermitaj Malin”, participând într-un moment bogat în învățare și întâlniri?

Căutăm încă 2 persoane înainte și în timpul PDC (Permaculture Design Course), care va avea loc în perioada 25 mai-5 iunie, la Ermitaj, pentru să facem acest eveniment de neuitat pentru toată lumea!

Ermitaj este un loc de pionier pentru permacultura în România, este primul și, până acum, singurul loc care organizează cursuri de permacultură certificate în țară.

Având în vedere succesul evenimentului (vom avea aproximativ 30 de persoane pe loc!), dorim să umflăm echipa de voluntari (până acum suntem 7), astfel încât să ne bucurăm pe deplin de aceste două săptămâni fără stres.

Ce căutăm: oameni polivalenți, capabili să lucreze într-o echipă și să trăiască în comunitate și ok să se murdărească mâinile pentru pregătirile finale (construcția / renovarea infrastructurii externe, ajutorul cu grădina, întreținerea zonei de camping și drumuri, etc.) și în timpul cursului (ajutor pentru gătitul meselor, întreținerea locului și organizarea logistică, îngrijirea animalelor, pregătirea și susținerea activităților practice etc.).

Desigur, o să ai timp liber să te bucuri de loc, să ai momente plăcute cu toată lumea și să participi la anumite părți ale cursului.

Cursul va fi prezentat în limba engleză, dar majoritatea vorbitorilor români și mai mulți vorbitori de limbă franceză vor fi la fața locului.

În general, Ermitaj primeste voluntari pe tot parcursul sezonului, pentru perioade de câteva săptămâni până la câteva luni (în funcție de nevoile noastre), nu eziți să ne contactezi dacă dorești mai multe informații sau vizitezi pagina web despre voluntariat

Mai multe informații despre PDC aici  (dacă dorești să participezi la curs, avem încă 2 locuri disponibile – dar dormitorul este plin)

Interesat? Trimite-ne un e-mail la contact@ermitajmalin.com pentru să te prezinți și să ne explici motivațiile.

Mulțumim pentru ajutor, chiar cu un ‘share’!

Echipa lui Ermitaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*