Găzduire sau închiriere

De câteva ori pe an, Ermitajul își deschide porțile și oferă oportunitatea de a vă bucura de infrastructura noastră și locația exceptională!

Există mai multe posibilități:

Închirerea spațiului pentru diverse activități

Ești în căutarea unui loc și a unei echipe care să te ajute cu găzduirea și organizarea activităților tale? Poate că îți dorești, de exemplu:

 
  • să îți organizezi propria ta stagiatură sau atelier
  • un weekend pașnic în natură pentru un proiect de grup
  • o întâlnire a membrilor organizației
  • … !

 

Punct de odihnă

Organizezi sau participi într-o excursie de câteva zile prin împrejurime?
Treci călare, pe jos, cu motocicleta sau cu măgari?
Noi te așteptăm cu drag la Ermitaj cu masă caldă, o seară frumoasă și un somn bun înainte să îți continui călătoria.
 
 

Loc de retragere/ relaxare

Aparte de faptul că pe timpul verii suntem foarte ocupați, în unele perioade ale anului, Ermitaj își merită numele: calmul, izolarea (de tumultul orașelor) și relaxarea domnesc aici. Acestea sunt momentele care primesc călduros o persoană, sau un cuplu, ce dorește să se retragă pentru un moment din “nebunia” lumii și să se relaxeze în natură. Un refugiu în scop meditativ, o perioada de însănătoșire, o refocusare pe un proiect personal (scriere, pictură, studiu) sau pentru a trăi simplu o viață rustică .
 
 


Tabere pentru Mișcări ale Tinerilor

De la începutul proiectului, Ermitaj a fost gazdă pentru tabere ca Cercetașii sau alte mișcări făcute de către tineri (Scout/ Pioneer). Locul este destul de încăpător și oferă posibilitatea și infrastructura necesară unui camping (campare). Susținem tinerii interesați în ecologie și produse locale, și cei care sunt interesați de o experiență “off-grid”. Propunem ateliere și activități în cadrul cărora vom lucra umăr la umăr. De asemenea, oferim cursuri/ ateliere în permacultura “croite” pe măsură nevoilor voastre sau companie în excursii cu măgarii noștri.

Orice proiect ați avea în minte, nu există o formulă prestabilită: vă invităm să ne contactați pentru a discuta împreună posibilitățile și condițiile vizitei voastre.

 

NOU: Ermitaj este o cetate pe site-ul “Mutat la Tara”

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*