Activități și excursii cu măgarii

Vrei să te retragi să te deconectezi de tulburarea şi stresul vieţii de zi cu zi? Doreşti să te reconectaţi la natura, să respiri aerul curat şi liniştea?

Singur, cu familia sau prietenii, pentru o zi sau o saptamana, nimic mai bun decat o excursie … cu un magar!

Propunerea noastră este o excursie într-un mediu înconjurător conservat excepțional: în zilele noastre, să umbli 5 zile fără să pășești pe un singur drum de asfalt e ceva rar întâlnit…
La Ermitaj acest lucru este încă posibil!

Va oferim o excursie pe dealurile verzi și înfloritele câmpii ale Transilvaniei, alături de măgarii noștri, Sanda Camelia și Ciuc care ne vor ajuta cu echipamentele și bagajele necesare, dar care ne vor servi și ca ghizi în aceste plimbări… în liniște!

În funcție de dorințele și posibilitățile voastre, îți putem oferi o “formulă” personalizată:

  • Durata șederii poate varia între o jumătate de zi până la 5 zile.
  • Cazarea și masa pot fi ori oferite de noi, ori în sătucele din imprejurime sau chiar sub formă de camping (campare). Este de asemenea posibil ca seara să o petreci la Ermitaj.
  • Itinerarul va fi adaptat la abilitățile tale fizice și/ sau de prezența copiilor.
  • În funcție de mărimea grupului (de la 2 până la 15 membri), puteți să faceți o excursie cu unul sau mai mulți măgari ce îi avem.

 


Echipă

Coline și Remy au întâlnit măgarii când au ajuns, pentru prima dată, la Ermitaj în 2015.

Nu mult timp după, ei s-au îndrăgostit de aceștia și au decis să învețe pe cât de mult posibil cum pot să le ofere cele mai bune condiții de viață, cât și educație și grijă adecvată.

Amândoi au urmat cursuri în Belgia, cursuri care să îi ajute să înțeleagă mai bine lucru cu măgarii:

– instructaj, urmat de practică, curs despre tracțiune animalică a măgarilor,
– doua cursuri de formare în asino-terapie (terapie cu ajutorul măgarilor).

Astăzi, dragostea lor față de măgari, cunoștințele lor despre regiune și limba română le face organizatori și ghiduri toate indicate.

Pe lângă excursie, te invităm să îți petreci ceva timp cu prietenii noștri urechioși! Vei avea ocazia să îi hrănești, să înveți cum să interacționezi cu ei, să îi perii, cureți copitele și să mergi într-o plimbare cu ei prin împrejurimi. Bunătatea lor și inteligența lor emoțională vă vor surprinde!

 

Sună interesant? Contactează-ne și spune-ne dorințele tale, iar noi îți vom face o propunere adaptată la condițiile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*